Ett yoga pass i de förvirrades land

Har nu varit iväg på mitt första pass yoga på Friskis&Svettis. Det var skönt och en kände sig mycket lättare när en gick därifrån än när en kom! Passade även på att handla en svart ganska enkel klänning från H&M och ett läppstift från The Body Shop!
höhö. anteckna detta.. det blir PROV!
 
Promoe – Män som hatar kvinnor
Tjenare Kungen – 1x2x3x4

Vart tog tiden vägen?

 
Är så trött idag. Sovit på tåget, sovit på bussen, sovit halft i skolan och sovit på bussen hem. Förstår inte. Ska iaf försöka kravla mig ner på stan för att kika lite i affärer samt försöka träna lite! Kanske vara med på ett pass yoga om jag hinner annars kanske spendera en stund på gymmet. hoho
- EvaJosefina

Ciderhusreglerna (1999)

Ni måste se  "the cider house rules" av Lasse Hallström. Jag såg den igår och vart helt inne i filmen, skrattade med i den och nästan grät med i den.
 
*SPOILER ALERT*
Filmen handlar om Homer som föds och hamnar på ett barn hem där han utbildas till doktor och får ta stort ansvar för de andra barnen. Men sen händer det en sak och han tar sig ut i världen och upptäcker kärlek och andra spännande saker så som havet.
 
 
"Goodnight, you princes of Maine, you kings of New England." -  Dr. Willbur Larch
 

Droppar av färg

Hihi.. titta va jag gjort! (och Joel lite grand)
Det jag använt är:
Vaxkritor
Duk på träram
lim
hårfön
 
Sedan har jag bara limmat fast kritorna på duken och låta de torka fast.
Efter att de torkat ställde jag tavlan lite lutad mot en vägg, med papper på bordet så de inte skulle bli fläckigt.
Sedan blåste jag med hårfönen ganska nära kritorna på högsta värme tills kriitorna smälte och jag var nöjd med dropparna!
 
 

en mysig dag


Har spenderat idag med att plocka svamp, möblera, ätit god mat och nu ska jag kolla på The Cider House Rules med Joel. När vi var i skogen tidigare så var marken helt täckt av svamp, de var super mysigt men lite kallt så jag blev otroligt snorig hoho.. Well, well.. ska kika på filmen lite nu!
 

Tre timmar och fyrtio minuter

 
Åkt tåg och buss i tre timmar och fyrtio minuter och varit i skolan en timme idag. Har fördrivit tid genom att lyssnat på Håkan, Veronica och Markus kloka ord. Har även gjort klart två fotouppgifter medan jag satt på tåget. Super mega najs att vara klar eller ska skicka in lite grejer och skriva en text, men nästan klar!
 
Visa Vid Vindens Ängar - Håkan Hällström
5:e Försöket - Markus Krunegård
 

En födelsedag

Har nu bakat världens godaste kanelbullar och kakor med små choklad bitar i, fikat på nybakta bullar och kakor med några av Joels släktingar och nu sitter jag och läser olika bloggar (länka era bloggar i komentarerna!) medan Joel har raid.. eller ja han spelar wow iaf tror jag... hehe.
 
 Prinsessan Av Peking - Markus Krunegård
Mitt Hjärta Blöder - Veronica Maggio

18år och kanske ett år tillsammans

 
Befinner mig just nu många mil från Gävle hos Joel och firar hans 18års dag lite smått. Åt frukost, Tofuscramble och macka medan vi kollade på halva filmen Gökboet för några timmar sedan. Och nu ska vi baka massor av födelsedagsfika!
 
Vacker - Little Marbles
Alice - Linnea Henriksson
 
 

Trodde inte hösten var på riktigt

Så i morse tog jag på mig stickad sjal, stickade vantar och en tjock jacka för de var så kallt ute! Hösten är här!
Ska springa ut till bussen nu, Hejdoo!
 

Jorden som skänkte ljus i natten

 
Utsikten från min säng i nuläget - datorn som jag har kidnappat till sängen.. *evil laugh*...
Har alltså nybäddat i sängen vilket är kanske den trettionde skönaste känslan i världen!
Blood Bank - Bon Iver
Love Is All - The Tallest Man On The World

Läs... Eller inte

Hejsan!
Detta mina vänner är en hälsning från en otroligt snorig tjej. Gymmade efter jag handlat present till joel, bakat chokladbollar, slagit in presenten och städat lite. Och nu sitter jag här halv svettig och äter middag medan jag städar och beddar rent på rummet.
 
 

Ett äventyr

 
Beskåda dessa bilder varsamt då humlan(även kallat bi inte humla) plöttsligt kan flyga iväg på sina ömtåliga vingar.
Ne men skoja. Den sitter nog ganska stilla..
Bilderna är ifrån helgen då jag och Joel gick ut och fotade hösten.
 

Inga rasister här tack!

 Röstade i kyrkovalet idag för att sd inte ska få så många procent av rösterna. Rasister, antifeminister eller homofober vill vi INTE ha styrandes i kyrkan/övriga ställen.
Så jag hoppas att så många av er som kunnat rösta har gjort det!
 

The fox say?

 Gråter vad är detta? hahahahahaha
Tack Joel, detta gjorde min dag!
 

Frukostmys

 
Myser med Saffran och äter frukost. Jag sov alltså elva timmar inatt... borde va omöjligt pga halva dagen borta när man vaknar.. Well, de va iaf skönt att inte vakna av något alarm!

Göttbullar och gamla gubbar

Nu ni, nu är jag minnsan nöjd med designen! Måste tacka Sofia som hjälpte mig med den andra designen!
 
Är tom på energi just nu. Har hunnit fota tenik elever inför en messa som teknikcollege skall ha, varit till konsthallen i Sandviken och pratat med en som har koll på fotoklubben i Sandviken, varit på Djurensrättmöte, gymmat och bakat en paj! Har därimot inte ätit speciellt mycket mer än gröt och ett äpple. Så nu blir det Astrid&Apornas göttbullar och snabbmakaroner!
 
randomgubbe som stod och rökte vid busshållplatsen.
 

magen min snurrar

Hallåå!
Idag kan ha varit världens längsta dag känns det som, och än är den inte över.. Är så sjukt trött och har haft ont i magen sedan lunchen i skolan. Men jag ska städa och redigera bilder ikväll tror jag så jag kommer nog att överleva..
 
När jag gick från bussen in till lägenheten så gick två personer bakom mig. En av de två sa plötsligt att det var synd om den andra som bode på bottenvåningen eftersom hon var en tjej. Sedan började de diskutera om att tjejer inte kan försvara sig mot överfall medan killar kan försvara sig mot minst en person.
Hur tänker man då lixom? De finns väll svin starka tjejer och killar? Och det finns väll även jätte svaga killar och tjejer? Sluta generalisera!

God morgon

Kallt ute. Jacka på. Mitt hår vart nästan blont bara det att de e grönt och blått också.
Frågan är om de ska få va så eller om jag ska färga det rött med henna istället?
Bra fråga. Hade feber och konstiga drömmar inatt. Därför är jag otroligt trött nu. Måste åka buss nu snart.
Måste lära mig att blogga på riktigt snart.
 
Kent - Vy från ett luftslott
Kent - 747
 

katt x2

 
Have you träffat snurran?