Husvakt

Vaktar katter, hund och hus i helgen. Lite små mysigt.
 

Framtidens värld

Har nu mera blått hår och går sista året på gymnasiet.  Jag ska övningsköra första gången på kanske ett halvår idag. Kommer förmodligen krocka med allt jag ser och sedan ge upp det här med körkort. Förmodligen kommer jag istället att skaffa mig ett rymdskepp och flyga till någon avlägsen planet och gömma mig i ca 100år och komma tillbaks till jorden då alla är veganer, alla krig är över, alla är glada och patriarkatet är störtat och alla mår bra. 
 
skrattar nästan på mig HAHAHA..kan ju inte åka härifrån när allt de där händer! Måste vara med och hjälpa till med allt de där!
 

Ett halvt välkommen


 
Detta mina vänner är min ca trehundraelfte blogg. Jag har försökt att blogga förut och det har för det mesta slutat med att jag tröttnat eller försökt fixa min bloggdesign och råkat förstört den och sedan inte orkat fortsätta blogga.
Jag skulle kunna tolka det som att min hjärna och mina fingrar inte är anpassade att blogga, men nope så är inte fallet. Jag ger det en chans till! Nu när jag ändå är hundvakt hos min mormor och inte har något bättre för mig så börjar jag, tror jag.
Jag har redan fuckat upp bloggdesignen och saknar meny och allt sådant som ska vara.
Önska mig lycka till.
 
Blair – Wake Up Shake Up
Of Monsters And Men – Dirty Paws